HomeHome
General InfoGeneralitati
Sponsori Sponsori
ConferinteConferinte
Educatie Educatie
Revista Revista
Noutati Noutati
Legaturi Legaturi
People Colaboratori

Ultima Ora Ultima ora

Last newsLast news


Email

Ultimele stiri de la Chapter București

21 iulie 2008
Secretariatul asociatiei va semnaleaza că AFCEA Educational Foundation prin intermediul  biroului AFCEA Europa, împreună cu Secțiunea Donații Europene au sponsorizat premiul  "Excelență într-un proiect științific",  premiul pentru cel mai bun proiect european legat de comunicații, informații si sisteme informaționale. Suntem încântați să vă anunțăm că anul acesta câștigătorul este un student ucrainean, domnul Vsevolod Ievgiienko de la Facultatea de Cibernetică din Universitatea din Kiev, al cărui subiect "Utilizarea criptografiei pentru a proteja datele în rețele," a fost prezentat la prima noastră "Conferință a studenților" care a avut loc la Bruxelles în luna aprilie a acestui an.
Folosim această ocazie pentru a anunța că următoarea noastră "Conferință a studenților" va fi organizată în colaborare cu evenimentul din  octombrie anul viitor,  care a fost redenumit "TechNet Internațional" și care se va desfășura la Bruxelles, în 29 și 30 octombrie 2009. "Conferință a studenților" va avea loc în același loc miercuri, 28 octombrie 2009.


8 iulie 2008
Secretariatul asociatiei va semnaleaza ultimul buletin de stiri AFCEA Europe precum si continuarea pregatirilor pentru organizarea la Praga, Republica Ceha, in perioada 16-17 octombrie 2008, a conferintei si expozitiei TechNet Europe 2008.

Technet International vine in Europa din 2009
TechNet International vine in Europa din 2009


24 aprilie 2008
Secretariatul asociatiei va ureaza un Paste fericit, plin de pace si lumina.


4 aprilie 2008
Semnalam membrilor AFCEA - Chapter Bucuresti participarea domnului general Sergiu Medar la emisiunea "Ziua si evenimentul", Radio Romania Actualitati, cu ocazia summit-ului NATO de la Bucuresti.


27 februarie 2008
Semnalam membrilor AFCEA - Chapter Bucuresti convocarea de catre presedinte a Comitetului Director al asociatiei in ziua de 5 martie 2008, ora 1700, avand pe ordinea de zi programul de activitati al anului 2008.


15 noiembrie 2007
Semnalam membrilor AFCEA Chapter Bucuresti desfasurarea in perioada 10-14 decembrie 2007, a conferintei ANNUAL DEFENSE SPECTRUM SUMMIT 2007. Mai multe informatii gasiti pe site-ul DEFENSE SPECTRUM SUMMIT.


08 noiembrie 2007
Semnalam membrilor AFCEA - Chapter Bucuresti noile formulare pentru adeziunea la asociatie, Individual Application form.doc precum si formularul pentru sponsori Corporate membership form.doc .


30 septembrie 2007
Semnalam membrilor AFCEA - Chapter Bucuresti convocarea de catre Comitetul Director al asociatiei a Adunarii Generale a asociatiei "Chapter Bucuresti" in ziua de 10 octombrie 2007, ora 1600, la sediul asociatiei din municipiul Bucuresti, Str. G. Constantinescu, nr. 2, sector 2, I.C.E Felix -Fabrica de Calculatoare Electronice S.A., avand pe ordinea de zi alegerea noului Comitet Director. Mai multe informatii despre modalitatile de a ajunge la sediul asociatiei gasiti pe site-ul I.C.E Felix - Fabrica de Calculatoare Electronice S.A..


15 august 2007
Semnalam membrilor AFCEA Chapter Bucuresti desfasurarea la ROMA, Italia, in perioada 12-14 septembrie 2007, a conferintei si expozitiei AEROSPACE TECHNOLOGIES and APPLICATIONS for DUAL USE. Mai multe informatii gasiti pe site-ul AFCEA ROMA CHAPTER.Lista conferintelor organizate de AFCEA Chapter Bucuresti in 2007


Arhiva evenimentelor AFCEA Chapter Bucuresti

Arhiva evenimentelor AFCEA Chapter Bucuresti


up
Sus: Main page

-- Copyright --

+---------------------------------------------------------------+
| AFCEA WEBMASTER |
| Asociatia de Electronica Aurelian Aiftimiei |
|Comunicatii si Sisteme Informationale E-mail:aaifti@yahoo.com |
| pentru Fortele Armate |
| Phone: (40)-21-2420102 |
| Str. Vasile Lascar, nr.31, Sector2 Fax: (40)-21-2420750 |
| Bucuresti, ROMANIA E-mail: afcea@uti.ro |
+---------------------------------------------------------------+

Semnalam membrilor AFCEA - Chapter Bucuresti noile formulare pentru adeziunea la asociatie, Individual Application form.doc precum si formularul pentru sponsori Corporate membership form.doc.